Wisselbokaal Boatrace weer terug in Leeuwarden!

 

Wisselbokaal Boatrace weer terug in Leeuwarden!

Geplaatst op 04-10-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur en webredactie

Op zondag 1 oktober vond op het Nieuwe Kanaal weer de Boatrace plaats. In vier categorieën dames en heren 4 en 8 roeiden De Geeuw, ARC, De Hunze en Wetterwille tegen elkaar. Het was een prachtig gezicht om vanaf de Emmakade de boten door het water te zien scheren. Samen met het prachtige weer (De Boatrace lijkt daar patent op te hebben!) een prachtige roeiwedstrijd.

 De dames 4 en de heren 8 van De Hunze wonnen hun categorie. De dames 8 en de heren 4 werden door ploegen van Wetterwille gewonnen. Met elkaar roeiden de ploegen van Wetterwille enkele seconden sneller dan de ploegen van De Hunze. De wisselbokaal ging dus terug naar Leeuwarden.

De organisatie van de wedstrijd was weer picobello in orde. Dat was het werk van onze boatracecommissie (Willemien, Wieger, Peter Visser. Peter Vogelaar en Reind Fokkens) samen met 21 vrijwilligers. Dankzij de inspanningen van onze onvolprezen barcommissie was de catering goed verzorgd en was het na afloop nog een gezellige boel bij de borrel.

De uitslagen van de Boatrace 2023 vind je hier.

En last but (zeker) not least: 'onze' fotograaf Michel van der Werf heeft zoals we van hem gewend zijn een prachtige fotoreportage van de Boatrace gemaakt. De foto's zijn terug te vinden onder de foto-albums op deze website. Zie LRV Wetterwille’s albums | Flickr


LRV WETTERWILLE

Avondsterweg 13

8938 AK Leeuwarden

Bank: NL88 INGB 0000 8502 90

MAIL ONS

Voor algemene informatie: taairaterces.[antispam].@lrvwetterwille.nl

Voor content voor de website: eitcaderbew.[antispam].@lrvwetterwille.nl