Lidmaatschap

 

LRV Wetterwille is een zogenaamde burgervereniging en staat open voor iedereen die wil roeien. Of je nu wilt toerroeien, wedstrijdroeien of gewoon wilt kijken of de roeisport iets voor je is.

Contributie

Als je lid wordt betaal je vanzelfsprekend contributie. Een contributiejaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Als je tussentijds lid wordt betaal je enkel voor het resterend aantal maanden.

Naast roeiplezier vereist het lidmaatschap ook enige inzet. Zo word je ingedeeld in het rooster voor de bardienst (geldt niet voor jeugdleden). Ook is je inzet nodig bij de halfjaarlijkse klusdagen en bijvoorbeeld bij de materiaalcommissie. Deze inzet is nodig om de contributie laag te houden. Bovendien is het samen klussen en bardienst draaien gezellig en de uitgelezen kans om meer leden te leren kennen.

Nieuwe leden betalen als ze lid worden naast de contributie ook eenmalig inschrijfgeld.

Voor info aanmelden/opzeggen en contributie: zie aanmeldingsformulier onder kopje lid worden.


 

Lidmaatschap opzeggen

Als je je lidmaatschap wilt opzeggen, moet je dit aangeven bij de ledenadministratie: eitartsinimda.[antispam].@lrvwetterwille.nl. Dit moet voor 1 december gebeuren, omdat op 1 januari een nieuw verenigingsjaar begint en tussentijds opzeggen in principe niet mogelijk is.
 

 

 

 

LRV WETTERWILLE

Avondsterweg 13

8938 AK Leeuwarden

MAIL ONS

Voor algemene informatie: taairaterces.[antispam].@lrvwetterwille.nl

Voor content voor de website: eitcaderbew.[antispam].@lrvwetterwille.nl