Instuif

 

Instuif

Zodra je geslaagd bent voor Scullen 1 en 2 en Sturen 1 mag je zonder instructeur aan boord het water op in de boten waarvoor je geautoriseerd bent. Je kunt je aansluiten bij een bestaand groepje of zelf een ploegje oprichten, maar het is ook mogelijk om in plaats daarvan of daarnaast mee te doen aan “de instuif”. De instuif houdt in dat je op vaste tijdstippen in de week met een wisselende groep leden kunt roeien. Er zijn momenteel instuifmomenten op zaterdag, zondag, maandag en woensdag. In de periode van het jaar waarin het langer licht is, is er ook ’s avonds een instuifmoment.

Om aan de instuif mee te kunnen doen moet je je aanmelden bij Dorus van Hooff. Je krijgt vervolgens wekelijks een mail waarin je je beschikbaarheid kunt invullen. Zodra er 3 aanmeldingen voor een bepaald moment zijn kan de instuif doorgaan. Er wordt per keer bekeken welke route wordt genomen en onderweg wordt meestal koffie gedronken. Het voordeel van de instuif voor nieuwe leden is dat je snel andere leden leert kennen en veel meters kunt maken met roeiers die al meer ervaring hebben.  

Als je mee doet aan de instuif, houd dan wel goed in de gaten of er vlak van tevoren nog steeds minimaal 3 aanmeldingen zijn. Mocht je zelf op het laatste moment besluiten om niet mee te gaan, meld je dan af zodat de andere roeiers weten dat ze niet op je hoeven te wachten.

LRV WETTERWILLE

Avondsterweg 13

8938 AK Leeuwarden

Bank: NL88 INGB 0000 8502 90

MAIL ONS

Voor algemene informatie: taairaterces.[antispam].@lrvwetterwille.nl

Voor content voor de website: eitcaderbew.[antispam].@lrvwetterwille.nl