Nieuwsoverzicht

 
Zoeken

Foto's ALV en doop Reade Wikel

24 november 2022  -  Algemeen
Michel van der Werf heeft weer mooie foto's gemaakt. Ze zijn hier te bekijken. Onderstaand een kleine selectie:

Hel van Friesland, nu met foto's

24 november 2022  -  Algemeen
Zaterdag 5 november 2022  De Hel van Friesland was een tocht van ongeveer 55 kilometer, en dit was één van de langste tochten die stond op het jaarprogramma. De tocht ging van start bij de Wetterwille, en hier werden wij als roeiers enthousiast aangemoedigd op het vlot om vervolgens te gaan roeien in daarvoor bestemde boten, C4+, C3+ en C2-. (tekst gaat steeds verder onder de foto's).  De v...

Wetterwille op TV

21 november 2022  -  Algemeen
Een primeur: Wetterwille op TV! Dat wil je niet missen. Kijk op zondag 27/11 om 14.30 of de herhaling op 3/12 om 13.00 uur naar Buitengewoon Nederland op RTL4. Een geweldig leuke impressie van onze vereniging met dank aan alle 'meespelende' leden Gaat dat zien!!     

De Hel van Fryslân

06 november 2022  -  Algemeen
Alle C boten zijn ingezet voor de Hel van Fryslân, dat is een goed teken! Hopelijk ontvangt de webredactie een paar treffende foto's en een mooi verslag.

Nieuwe boot

06 november 2022  -  Algemeen
Donderdag 3 november is de nieuwe wedstrijdboot (Hudson dubbel twee) afgeleverd bij Wetterwille. Tijdens de ALV op maandag 21 november wordt de boot gedoopt. Op de foto kijkt commissaris materiaal Guido vol trots naar de nieuwe boot.

LRV WETTERWILLE

Avondsterweg 13

8938 AK Leeuwarden

MAIL ONS

Voor algemene informatie: taairaterces.[antispam].@lrvwetterwille.nl

Voor content voor de website: eitcaderbew.[antispam].@lrvwetterwille.nl