Nieuwsoverzicht

 
Zoeken

Coronaprotocol

02 juli 2020  -  Algemeen
Vanaf 1 juli 2020 mag er - onder strikte voorwaarden - weer in meermans boten geroeid worden. Het Corona veiligheidsprotocol is hier te downloaden. Corona veiligheidsprotocol LRV Wetterwille

De instuif is weer begonnen!

01 juli 2020  -  Algemeen
Op 30 juni kwam er bij alle leden via de mail goed nieuws binnen: vanaf 1 juli mag er weer met volledige bezetting in alle boten worden geroeid. De instuif, die al sinds half maart stil lag, kon dus eindelijk weer van start. Dat lieten sommige leden zich geen twee keer zeggen. Op 1 juli om 9.00 uur ging de eerste 'instuif-boot' al het water in. Heb je ook belangstelling om mee te doen met de i...

Roeien in coronatijd

07 juni 2020  -  Algemeen
Er kan weer geroeid worden! Al weken lang zijn skiffeurs op het water, maar vanochtend (7 juni) trotseerde de harde kern van "Tantalus" wind en regen, om er met de Elzeline IV op uit te gaan. Vanwege de coronamaatregelen was dit met een halve bemanning.   Video Arjan Bosscha, foto Hielke Hoekstra.    

Verruiming maatregelen

06 juni 2020  -  Algemeen
Vanaf 1 juni mogen we bij Wetterwille onder stricte voorwaarden weer roeien in meermansboten, met een halve bezetting. De voorwaarden zijn te lezen in het Veiligheidsprotocol juni 2020.

Herinneringen aan Wetterwille in de jaren '60

30 mei 2020  -  Algemeen
Tijdens de feestdag op 14 september 2019 werden veel herinneringen opgehaald. Julie-Anne Arendsen Hein haakte aan bij een aantal leden en oud-leden die in de jaren '60 bij Wetterwille roeiden. Zij deelden mooie verhalen uit deze periode met elkaar. Julie-Anne schreef over deze ontmoeting vervolgens een mooi verslag. Klik hier om dat te lezen.

LRV WETTERWILLE

Avondsterweg 13 in Leeuwarden

MAIL ONS

Voor algemene informatie: taairaterces.[antispam].@lrvwetterwille.n

Voor content voor de website: eitcaderbew.[antispam].@lrvwetterwille.nl

l