Nieuwsoverzicht

 
Zoeken

Corona update

05 april 2020  -  Algemeen
Na rijp beraad van de ERM commissie en het bekijken van andere mogelijkheden, is besloten de elfstedenroeimarathon dit jaar definitief te annuleren. Temeer daar er veel onzekerheid bestaat over de duur van de Corona-crisis en de termijn waarop er weer geroeid en getraind kan worden. Heel spijtig, maar het is niet anders. De voorjaars ALV geagendeerd op 16 april is tot nader bericht uitgesteld,...

Tip voor thuis

05 april 2020  -  Algemeen
Het is belangrijk om fit te blijven. In dit filmpje kun je inspiratie opdoen (klik door naar het nieuwsbericht en klik op de volgende link) Zó kun je thuis trainen :)

Ondertussen op Wetterwille...

05 april 2020  -  Algemeen
Met dit prachtige roeiweer hebben de eenden het rijk alleen op Wetterwille. Een eenzame tulp bloeit, narcissen bloeien, de vlinderstruik loopt uit... Klik naar het nieuwsbericht voor de foto's. Het wordt mooi, hopelijk mogen de roeiers gauw terugkomen!

Corona nieuws - update

01 april 2020  -  Algemeen
Op 31 maart 2020 heeft de overheid bekend gemaakt dat alle coronamaatregelen verlengd worden tot en met dinsdag 28 april 2020. Dit betekent dat alle sportverenigingen, waaronder Wetterwille, in ieder geval tot die datum gesloten zal zijn. Voor meer informatie (onder andere over buiten sporten), wordt verwezen naar https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vrage...

Geen ElfstedenRoeiMarathon 2020

24 maart 2020  -  Algemeen
Op 23 maart was de regering duidelijk: tot 1 juni 2020 geen samenkomsten, in wat voor verband dan ook. Dus helaas: in mei 2020 zal er geen ElfstedenRoeiMarathon zijn. Graag tot ziens in 2021!

LRV WETTERWILLE

Avondsterweg 13 in Leeuwarden

MAIL ONS

Voor algemene informatie: taairaterces.[antispam].@lrvwetterwille.n

Voor content voor de website: eitcaderbew.[antispam].@lrvwetterwille.nl

l