Nieuwsoverzicht

 
Zoeken

Boordroeien in de nazomerzon

29 september 2020  -  Algemeen
Op vrijdagmiddag is het vaste prik dat een ploeg van Wetterwille gaat boordroeien. De webredactie kreeg deze leuke foto toegestuurd.

EK-Junioren gaat niet door

29 september 2020  -  Algemeen
De KNRB heeft onlangs besloten dat het EK-Junioren in Belgrado niet doorgaat, tot grote teleurstelling van Vera Meijerhof en Gunnar van den Hoogen. Beide roeiers hebben afgelopen zomer hard getraind met de bond om in de 8+ mee te doen aan het EK. Het EK gaat niet door omdat voor Servië nog steeds een "oranje reisadvies" geldt. Als vereniging kunnen we er trots op zijn dat Vera en Gunnar het zo ...

Kantine vanaf 29 september voorlopig gesloten

29 september 2020  -  Algemeen
De kantine is vanaf 29 september, 18.00 uur, voor in ieder geval 3 weken gesloten. Dit is een gevolg van de aangescherpte Corona-maatregelen, op grond waarvan sportkantines voorlopig niet meer geopend mogen zijn. 

Skiff Elfstedenroeimarathon Trial

22 september 2020  -  Algemeen
In het weekend van 19 en 20 september 2020 hebben twee ploegen de Elfstedenroeimarathon volbracht in een skiff. Hieronder een impressie van de ploeg van Wetterwille/ Die Leythe: Birdaard Aldtsjerk Wissel bij Hichtum Doorkomst bij Arum Wissel in Harlingen Doorkomst in Berlikum  Tussen Menaldum en de N31 Bij Deinum Deze ploeg was zondagavond binnen om 19:21, heel ruim binnen de 24 uur. S...

Geslaagd voor SC2 en ST1

13 september 2020  -  Algemeen
Onder toeziend oog van examinatoren Jan de Boer, Bernadette Langenberg en Hans Spiekstra, zijn voor het SC2 en ST1 examen de volgende cursisten geslaagd: Thijs Hoekstra Lucette Lameijer Evelien Karrenbelt Hetman Schreuder Gefeliciteerd allemaal!

LRV WETTERWILLE

Avondsterweg 13

8939 AK Leeuwarden

MAIL ONS

Voor algemene informatie: taairaterces.[antispam].@lrvwetterwille.nl

Voor content voor de website: eitcaderbew.[antispam].@lrvwetterwille.nl