Uitlenen ergometers en meer

 

Uitlenen ergometers en meer

Geplaatst op 22-04-2020  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bestuur

Nu de beperkende maatregelen een maand duren en mogelijk nog geruime tijd voortduren, heeft het bestuur besloten de ergometers aan de leden uit te lenen.

Hoewel de maatregel is ingegeven door de wens dat de wedstrijdroeiers kunnen trainen, lijkt het ons wenselijk dat alle leden gelijkelijk in aanmerking komen. Wij nodigen jullie uit om de wens kenbaar te maken een ergometer van de vereniging te lenen. Als dan blijkt dat er meer gegadigden zijn dan ergometers, zal geloot worden.

Jullie moeten  na toewijzing zelf  zorgen voor een deskundige demontage en vervoer. Zodra de vereniging weer opengaat moet de ergometer terugbezorgd. Hoewel iedereen op gelijke wijze kan meedoen verzoeken wij je na te gaan hoe serieus je ervan gebruik gaat maken in relatie tot je voorgenomen roeiplannen.

Tot en met 23 april kun je je aanmelden voor een ergometer bij  voorzitter@lrvwetterwille .nl

Daarna wordt er contact met je opgenomen voor het maken van de verdere afspraken.

 

Verder is het bestuur bezig om samen met de andere Friese roeiverenigingen een protocol op te stellen voor het geval we wel weer open mogen onder voorwaarde van handhaving van de 1,5 meter maatregel.

 

Maar zover is het nog niet. Tot en met 28 april blijft Wetterwille, net als alle andere sportverenigingen van overheidswege gesloten en kan er niet geroeid worden. Zodra duidelijk is wat de mogelijkheden of onmogelijkheden na 28 april zijn laten we dat weten via de ledenmail en de website.


LRV WETTERWILLE

Avondsterweg 13

8938 AK Leeuwarden

MAIL ONS

Voor algemene informatie: taairaterces.[antispam].@lrvwetterwille.nl

Voor content voor de website: eitcaderbew.[antispam].@lrvwetterwille.nl