Rondje Froskepolle 2022

 

Rondje Froskepolle 2022

Geplaatst op 04-04-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Didier Sizoo

Op 3 april 2022 vond de eerste jeugdwedstrijd van Noordoost-Nederland plaats bij ons op de vereniging. Het “Rondje Froskepôlle” was de eerste wedstrijd sinds 2019 en voor veel deelnemers de eerste wedstrijd die ze konden starten. In totaal deden er 18 ploegen mee van 9 verschillende verenigingen. Voor Pontos uit Lelystad en Aengwirden uit Heerenveen was het de eerste keer dat ze meededen aan het rondje.

Om half 10 gingen de eerste ploegen het water op water op om de 2,9 km af te leggen rond de Froskepôlle, de eerste buien waren toen net weggetrokken en de zon begon al een beetje door te breken. Toen alle ploegen het rondje hadden afgelegd was mochten ze in de middag in C2’s sprinten voor de vereniging. Vanaf het vlot tot de doeltjes van de Hydronauten, daar om een riem heen en weer terug tot het vlot.

De wedstrijd verliep soepel en om 2 uur zat de sprint er al weer op. De grote winnaar was ARC uit Assen, de Jongens 15-18 ploeg ging met “de Coupe de la Grenoulle” voor het snelste rondje naar huis. De andere uitslagen zijn hier te vinden.

froskepolle-2022-1

 

froskepolle-2022-2

 

 

 


LRV WETTERWILLE

Avondsterweg 13

8938 AK Leeuwarden

MAIL ONS

Voor algemene informatie: taairaterces.[antispam].@lrvwetterwille.nl

Voor content voor de website: eitcaderbew.[antispam].@lrvwetterwille.nl