Opfrisdag 11 maart

 

Opfrisdag 11 maart

Geplaatst op 05-03-2023  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Susan van der Laan

Om alle leden van Wetterwille de gelegenheid te bieden hun roeitechniek te verbeteren willen we een paar keer per jaar een "Opfrisdag" organiseren. 

Deze is op zaterdag 11 maart  2023

* Wat is een opfrisdag? Tijdens de instuif of een toertocht is het niet altijd gewenst, dat roeiers kritiek krijgen van hun mederoeiers: de een kan het beter zeggen dan de ander en de een accepteert iets ook makkelijker dan de ander. Ook mensen die niet aan toertochten of de instuif meedoen willen misschien wel eens geobserveerd worden omdat iets "niet lekker loopt". Geef je je op voor de opfrisdag, dan roei je voor het vlot heen en weer, waarbij je geobserveerd wordt door enkele zeer ervaren roeiers / instructeurs. Zij zullen na het roeien vertellen wat er goed, maar natuurlijk ook fout ging en verbeterd kan worden en hoe. De bedoeling is dat je daarna met tips, oefeningen en een filmpje weer even vooruit kan. Eventueel wordt je doorverwezen naar een korte bijscholing in de bak of op de ergometer.

* Voor wie? Voor alle roeiers met scullen 1&2, 3 en/of 4 maar ook hele ploegjes kunnen zich opgeven.

* Wanneer? 11 maart 2023, middags vanaf 13:00 uur.  

Wil jij ook wel eens horen wat er verbeterd kan worden en een roeifilmpje van jezelf krijgen? Meld je dan aan bij gnidielpo.[antispam].@lrvwetterwille.nl

.Doe dit vóór 8 maart 2023.

opfrissen-scull-4


LRV WETTERWILLE

Avondsterweg 13

8938 AK Leeuwarden

Bank: NL88 INGB 0000 8502 90

MAIL ONS

Voor algemene informatie: taairaterces.[antispam].@lrvwetterwille.nl

Voor content voor de website: eitcaderbew.[antispam].@lrvwetterwille.nl