Impressie Najaars ALV

 

Impressie Najaars ALV

Geplaatst op 17-11-2019  -  Categorie: Algemeen

De voltallige webredactie was aanwezig bij de Najaars ALV. Dat vraagt natuurlijk om een korte impressie van deze vergadering.
Er zat een mooie spiegeling in de vergadering: de voorzitter opende met het uitspreken van trots over de prestatie die de leden dit jaar met elkaar hebben geklaard: de upgrade van het gebouw, allerlei activiteiten in het kader van het 100-jarig bestaan, zoals een receptie, een spetterend feest, de uitgave van een boek, de Eeuwtocht en last but not least een Boatrace waarbij we "de Groningers" versloegen.

Maar andersom waren er bij de rondvraag complimenten voor het bestuur, dat in dit tumultueuze jaar leiding heeft gegeven aan de vereniging.
Tussen de complimenten door waren er natuurlijk de "gewone" agendapunten, maar ook daarbij werd geklapt voor een secretaris die gelukkig een volgende termijn ziet zitten, een duidelijke uitleg over het financiële resultaat, het feit dat we een financieel gezonde vereniging zijn, dat we weer een "goede ERM hebben gedraaid" en ..... niet onbelangrijk.... dat er weer heel wat keren blik is getrokken!


Jan de Boer beker voor Hans Spiekstra

Waren er dan helemaal geen moppers of onenigheden? Ja,  hoe kan het ook anders........ we zullen het wel nooit helemaal eens zijn over de aanschaf van boten: wordt het die gestuurde gladde vier, de snelle lichte wedstrijdskiff, en/of...... hier buitelden de meningen over elkaar heen. Een besluit is niet genomen, maar dat hoefde ook nog niet.

Gelukkig is er in april weer een ALV!
Verslag, Karin


LRV WETTERWILLE

Avondsterweg 13

8938 AK Leeuwarden

MAIL ONS

Voor algemene informatie: taairaterces.[antispam].@lrvwetterwille.nl

Voor content voor de website: eitcaderbew.[antispam].@lrvwetterwille.nl