Foto’s ERM 2024 en sponsoractie Sil van Everdingen

 

Foto’s ERM 2024 en sponsoractie Sil van Everdingen

Geplaatst op 16-05-2024  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Nicolaas van Everdingen

Via dit bericht zijn veel foto’s te zien van de ERM, vooral van team Droom GROOT Wetterwille. Ook vragen we graag aandacht voor “Zwemmen met Goede Energie tegen kanker”, de sponsoractie van Sil van Everdingen.

 Fotograaf Nicolaas van Everdingen schrijft dit: “Wetterwille-lid Sil van Everdingen werd dit jaar met zijn team Droom GROOT winnaar van de ERM2024. Sil heeft na het realiseren van deze droom nog een GROTE Droom.”

 Sil daarover: "Op 8 september 2024 ga ik met zwemteam Plushuis Goede Energie 2 km zwemmen in de Maas. Dit team met daarin ook mijn moeder Siet, mijn zus Lelie (roeide de ERM met mij in 2022) en broer Ronis, willen € 32.000,- bij elkaar zwemmen voor vroegtijdige opsporing van kanker. Mijn vader Nicolaas kreeg dit jaar alvleesklierkanker en maakte afgelopen 3 ERM's de foto's van de Wetterwille boot. Hij hoopt de 8e september weer de foto's te kunnen maken." 

nicolaas-van-everdingen

Fotograaf Nicolaas van Everdingen

Helpen jullie mee ook deze droom van Sil en zijn team te realiseren? Doneer dan aan zijn goede doel eenvoudig via de Goede Energie Zwemactie.

Of sponsor Sil persoonlijk via zijn eigen sponsorpagina.

De foto's van de boot #4 in de ERM2024 door Nicolaas gemaakt staan in deze map.


LRV WETTERWILLE

Avondsterweg 13

8938 AK Leeuwarden

MAIL ONS

Voor algemene informatie: taairaterces.[antispam].@lrvwetterwille.nl

Voor content voor de website: eitcaderbew.[antispam].@lrvwetterwille.nl