Aanscherping Corona-maatregelen per 28 november 2021

 

Aanscherping Corona-maatregelen per 28 november 2021

Geplaatst op 29-11-2021  -  Categorie: Corona  -  Auteur: Bestuur

De Corona-maatregelen zijn met ingang van 28 november 2021 verder aangescherpt. Dit brengt mee dat:

- het gebouw om 17.00 uur sluit,

- in het gebouw 1,5 meter afstand moet worden gehouden. Dat betekent dat er maximaal 9 personen tegelijkertijd in de kantine mogen en 1 achter de bar. 

Zodra duidelijk is wat de 1,5 meter-regel voor het roeien betekent zullen nadere berichten volgen. Het Veiligheidsprotocol zal dan ook worden aangepast. Voor het meest recente Veiligheidsprotocol (waarin de nieuwste maatregelen dus nog niet zijn verwerkt): klik hier.

Voor het overige wordt verwezen naar de maatregel die sinds 6 november al geldt en die inhoudt dat het verenigingsgebouw alleen toegankelijk is met een geldig Corona toegangsbewijs (ctb). Dit geldt niet voor vrijwilligers die functioneel aanwezig zijn, zoals trainers, coaches, instructeurs, bestuurders en leden van commissies. In verband met de uitvoerbaarheid van deze nieuwe maatregel zijn de toiletten en de loods toegankelijk voor alle leden. Voor wat betreft de handhaafbaarheid gaat het bestuur uit van de eigen verantwoordelijkheid van de leden bij het naleven van deze maatregel. Voor de veiligheid van de leden wordt er op ctb's gecontroleerd bij ledenbijeenkomsten, zoals de reanimatiecursus, ALV's en roeimaaltijden

Tot slot wordt erop gewezen dat iedereen zijn handen moet ontsmetten bij binnenkomst en dat de handles van de riemen na gebruik moeten worden ontsmet.


LRV WETTERWILLE

Avondsterweg 13

8938 AK Leeuwarden

MAIL ONS

Voor algemene informatie: secretariaat@lrvwetterwille.nl

Voor content voor de website: webredactie@lrvwetterwille.nl